Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Odkaz Phoenixe_15.12.2014 Thrandia

SG: Odkaz Phoenixe_15.12.2014 Thrandia

overlord15 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

možno že zajtra nejakú dám, ale iba za predpokladu že ma niečo napadne :D, dnes sa mi už veľmi nechce rozmýšľať

...
ale jpar ma predsalen napadlo :D, Drago má týmto spôsobom pravdepodobne pekne vydláždenú cestu k moci... počká kým sa tie 3 strany oslabia a potom ich pekne dorazi alebo sa na scéne objaví ešte 4 strana :D

a je možne aj to že sa Drago týmto spôsobom snaží ukončiť vojnu medzi alianciou a spoločenstvom a zjednotiť ich

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já věděl, že nezklameš a opět podáš kvalitní výkon :D Když si ej tak čtu, je mi líto, že jsem jednu z nich nezapojil :rflmao:

jakubl Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zajímavý díl, který přinesl hodně nových otázek a skoro žádné odpovědi :D Těším se na rozuzlení. A ještě nesmím zapomenout pochválit velice dobrou bitvu ( Ave Phoenix) :yahoo:

Russell Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak a jsme v půlce.. musím říct, že se mi povídka fakt líbí..
Jen mě u ní trošku mrzí to, že už je předem dáno, kolik má dílů a kdy skončí... to je oproti Phoenixu změna..
www.humantarget.sff.cz
www.justified.fan-project.com
www.fallingskies.sff.cz

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Aha vidíš to, my už jsme v půlce :O Ještě, že jsi mě upozornil.... mám od začátku v plánu dát v půlce hlasování zda chcete pokračování ( 2.sérii) ať mám čas ji zase celou připravit :) Tudíž hlasujte :)

overlord15 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

myslim že to hlasovanie si asi ani nemusel dať, skor si nás mohol prekvapiť pretože aj tak ju budeš musieť písať :D tipujem že odpovedí "nie" bude veľmi málo, ak vôbec nejaká

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ale tak víš jak... Raději se zeptám, než napsat dalších 16-20 dílů a pak zjistit, že to nikdo nebude číst...

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

St0rm: Tak toho bych se nebál. Jen jsem zvědav co tam chceš dávat, protože mě moc nenapadá, jak by si mohl v 2. sérii pokračovat. :cry: :cry:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dal jsem ano, ale můj názor to nevystihuje. Rozhodně jsem pro, abys napsal něco dalšího. Ovšem jestli to má být 2. řada tohoto, nebo něco jiného, záleží na tom, jak tohle ukončíš. Rozhodně by byla škoda to uměle natahovat.
Takže: piš, ať už to bude cokoliv :wink:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nemusíš se bát, takové svatokrádeže, jako protahování bych se nedopustil :) ale Phoenixem jsem nastolil vlastní vesmír plný různých příležitostí pro pokračování, takže druhá série odkazu nebude problém ;)

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm: To jsem zvědav. Jak vypadá anketa, tak 2. série bude, takže piš, ať mám číst :twisted: :twisted: :twisted:

EDIT: Můj 1111. příspěvěk zde na fóru :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

"Povstání z popela"

Nezveličuješ fakt že máš konečně zase erekci ? Stačí opčas vyměnit přítelkyni, to víš čísla se ohrajou :)

By mě zajímalo jakej necita si dovolal dát v anketě ne :?: :hmmm: :bounce:

Jo a zapoměl bych na kritiku:

Ta naprcaná cheryl už mi začíná lést krkem je jak chuck norris, vim že je to tvoje vysněná holka kterou by si dokázal klatit po pokoji až do svítání, ale nic by se nemělo přehánět :yeah:
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

rigix: Neboj se. Než povídka skončí, tak jí budeš buď milovat nebo nenávidět :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že ten kdo dal ne, tak určitě si z tebe dělá šoufky a přece někdo se musí vyjádřit i negativně ne? Neboj já to nejsem, hltám povídky jak na běžícím pásu, jsou skvělé :-)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

I kdyby jsi to byl ty, je to jedno :) povídka se nemůže líbit všem, nikdy se netrefím do vkusu každého. Tudíž noproblemo :D

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky