gootter:než si to přečtu (už to opravdu ber jako úspěch, tak pár slov pro tebe)
kritika je (já to tak beru) od toho aby se z ní člověk poučil, opravdu nemám v úmyslu tě odradit od psaní, jestli ti to pomůže klidně se zaměř na moje povídky a udělej si ze mě dobrej den (pokud máš pocit že to takto dělám já) a já ti i poděkuji za příspěvek a i za tvé výtky protože budu vědět kde se zlepšit popřípadě se za ně omluvím, ale tobě to za zlé mít nebudu. Já se na tomto fóru naučil brát každý příspěvek jako dar. Věř tady je o to většinou nouze, nepíše snad ani desetina lidí co čte (celkově), takže věř nic ti nemám za zlé
no každopádně jdu číst…
na adresu jména se už asi radši vyjadřovat víc nebudu
Po chvilce se podlaha vyrovnala do vodorovné polohy, ale tma a teplota byla stejná. Šli rovně i když po každých pěti metrech se objevovali chodby doprava i doleva
tady ti vytknu že se snažíš podat moc informací najednou, alespoň ty metry jsi mohl vypustit dát místo nich třeba „každým okamžikem,…“
Pobídli Amelia, Ennu a posledního muže Argosa.
tady ti vytknu věc že máš špatně slovosled, či jak s tomu nadává, prostě by tam lépe sedlo
„Pobídli Amelia, Ennu a posledního Argosova muže….“
No, co když nám něco chtějí udělat?“ zeptal se Amelie. „To si nemyslím.“ Odpověděla Enna.
Silná to žena. Je ve vězení na neznámé planetě, všude kolem neznámí tvorové a ke všemu výkřik a ještě uklidňuje ostatní. (ona je ta pravá. Jedině ona, nikoliv žádná jiné, jen jí *lol*)
„Jo myslím, musíme jim pomoct.“ Řekl sklesle Augusta.
tohle mi přijde jako by ho Augusta (proč mi to jméno něco připomíná…) chtěl odpálkovat, kdyby tam bylo ano, bohužel…, ale takto? Co to bylo jen a rasu ti Antici?
přesunul k levé zdi. Tam stál ovládací panel. Na něm stiskl jakési tlačítko a země se začala třást. „Letím tam, jdete taky?“ zeptal se. „Jo, jdu s vámi.“ Souhlasil Rolan
jsem naprosto zmaten.
On jde někam něco zmáčknout vše se začne otřásat, poté se na něco zeptá a když dostane odpověď, tak vše přestane? Jsem napnut jak kšandy, schválně co z toho bude.
Rolan s Augustou sešli po schodech vedle dveří na nižší plošinu, ze které vedli dvě další vždycky k vchodu do lodi na levé střelné plošině.
v této situaci jsem se ptal na jistou otázku, otázku kterou tady z mnoha důvodů nezopakuji. Takže se ptám jinak můžeš mi prosím tě vysvětlit druhé slovo od konce (tak zvané předposlední slovo)
Vešli dovnitř a dali se doprava. Po chvilce chůze došli na křižovatku chodeb, kde se dali doleva a došli na můstek.
proč jen na mě popis té cesty doléhá jako by se tem chtěli vloupat
Můstek byl jako řídící místnost na lodi……(až)…….. „Pane, nabíjejí zbraně.“
doléhá to na mě nějak zmatečně, ale bože (opravdu ani já sám nevěřím že toto píšu) ale vysvětli mi proč zase posíláš další radní na takovouto misi? (upřímně mám několik teorii, které tu ze zdvořilostních důvodů uvádět nebudu (neurážely by tebe, ale antiky, Alteriany))
a HP komentovat nebudu, mají naspěch beru, ale toho radního (snad pokud si pamatuji i nejvyšší radní či jak to tam je) bože (ano po druhé to už je u mě velmi vážné) proč zrovna radního copak tam není jiný Antik, či Alterian, který by to ošéfoval za něj?
Říká ti vůbec něco myšlení (neuraz se, ale zajímá mě tvůj věk abych věděl jak tě mám v budoucnu hodnotit, protože nápady máš dobré, ale toto…
Jediný z rasy zvané Goa’uldi.“ Představil se.
ehm ještě někomu se tam zdá to do očí bijící „jediný“?
sakra já vím že jsem na začátku napsal to co jsem napsal o těch jménech, ale tohle mi nedá. Když jsem to četl tak jsem si myslel že je to ženská, sakra chlape zkus s tím něco udělat, třeba ho zab, nebo nějak přejmenuj. Dej mu další jméno něco jako příjmení a říkej mu tak ,nebo přezdívku, ale tohle je už strašný
Loď se dostala na orbitu s těží, protože se musela vyhýbat střelám
maskování + jiný směr = snadný únik střelám aneb rozumná bytost se vyhne jeli to jen trošku možné
(nezná někdo důvod proč Antikové/Alteriané vyhynuly? Já osobně se divým, protože byly velmi chytří, moudří a i dokonce základní taktické myšlení měly. Podtrženo sečteno nevidím důvod proč by měly být Antici/Alteriané v budoucnu prohrát jedinou bitvu)
V tom spatřili loď. Amelie stiskl tlačítko na ovládání. „Tady Amelie, slyšíte mě
Asi jsi chtěl napsat komunikace…
(ehm nějak jsem se nedozvěděl co ten sakra ach ty jména

zmáčknul že se vše otřásalo a náhle přestalo)
Tak jsem to přečetl…nápady dobré děj se taky vyvíjí pozitivně, jen si zkus vzít prosím tě něco z těch chyb…
No a to by bylo….jo a prosím tě odpověz mi na moje otázky byl bych ti vděčný)
Jinak snažil jsem se to nepřehánět a dost jsem se krotil a ještě jedna věc. Nelíbí se ti kritika? Nečti jí což ti NEDOPORUČUJI raději tu kritiku uvítej. Takže čus
Btw:
Psáno ve Wordu bez smailíků (skoro)