Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate Atlantis (moje vymyšlené!)

Stargate Atlantis (moje vymyšlené!)

Tau'ry Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Aha....ok......tak nějake navrhy na pokračování povídky???? třeba....?

:hmmm:

ma být uvězněna nebo ne???

Atd. pište!!!!

Mackenzie:

Velkím písmem tam maš upozornění :

OK..znovu....

TENTO PŘÍBĚH JE ZDRAVOTNĚ NEBEZPEČNÝ KAŽDÝ ČEŠTINÁŘ MUŽE DOSTAT INFARKT....TAKŽE HO DEJTE PŘEČÍST UČITELŮM Z ČESKÉHO JAZYKA. :sorry:

nebo ministerstvo zdravotnictví varuje...číst na vlastní nebezpečí! :bravo:

:rflmao: to mě dostalo
:rflmao:

Mackenzie:

Já vím a děkuji ti... sem ráda že mě někdo poučuje chybami se člověk učí
Naposledy upravil Tau'ry dne 03.3.2009 22:06:57, celkově upraveno 1
Už jsi zase jako malá holka?!

Mackenzie Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

ježiš mně je to tak jedno...jenom jsem chtěla upozornit na chyby nic víc :bounce: ... :bye:

Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já se přiznávám, že jsem to „přečet celé“ (Spiš to za mě přečetl počítač. Program, který to dokáže cist se jmenuje linguatec Voice Reader tak se kukni na warez určitě tam někde bude.) příběh má potenciál, asi jsi vymyslela zajímavou zápletku. Já jsem taky dis…. Ale Já jsem tím moc nechlubím. Držím ti palce do dalších dílů. Tady je ukázka mé práce
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=4902

PS:Ne všichni jsme oklopeni chápajícími lidmi. kdy bych ve škole řekl, že sleduji SG tak by mě považovaly za blázna a v rodině se za to dobyrají.
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Včera už jsem neměl sílu se k tomuto vyjádřit, takže dnes s údivem co všechno dalšího se tu objevilo. Na začátek tedy nutno říct, že akceptuji, že má jazykovou dysfunkci, sakra nejsi tu jediná! Je tu spousta lidí s tímto problémem a píší takto? Ano někteří ano a jsou to podle mého jen lenoši, co se buď nechtějí dále učit, nebo jsou líní si to zkontrolovat ať už sami, druhou osobou, nebo nějakým programem! Tak to například dělám já, mám stejný problém, samozřejmě tu a tam chybu udělám, ale jedna nebo dvě chyby v příspěvku se dají přežít, dvě ve větě podle mě ne. Abych se dostal k tomu co jsem měl na plicích, tohle tě neomlouvá, je to jen polehčující okolnost. Dále jsem četl, že jsi tu nováčkem, to je moc hezké. Nečetla jsi ani jedny pravidla! Ani pravidla fóra, ano pravidla pro povídkovou sekci! Doporučuji Ti si je přečíst co možná nejdříve, vyhneš se tím většině problémů. Hlavně se hned zase neurážej jako na ostatní, kteří ti pouze chtěli toto zdělit.
Obrázek

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to mam teda nějaky podělany program?? XD protože se mi to tam opravuje atd. Gr....sakra....... :bounce:

Lidi beru to optimistycky.....tohle je příběh...můj....který vymýšlím a příběhy se často vyměnují a přepisují

Anin :

Diky ja to jestě uro přebíšu než to bude celé...

EDIT: Už opravdu nevím jak to napsat slušně, přečti si pravidla! Necituj příspěvek nad sebou! RomanArts

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tau´Ry - v pravidlech této sekce je jasně napsáno, že pokud máš potíže s gramatikou, tak si najdi někoho, kdo ti to opraví. Takhle to za 1. nikdo nebude číst a za 2. ti to spousta lidí bude kritizovat právě kvůli chybám. Porucha čtení a psaní je sice částečná omluva, ale k tomu, abys to jen někomu poslala na přečtení tolik snahy nepotřebuješ.
V pravidlech dál je, že se povídky dávají do citací. Není to jen tak vymyšlené, je to kvůli přehlednosti a úpravě.
Tím tě nechci odrazovat od psaní (upřímně, tvou povídku jsem nečetla, ale nechci ti ubírat nadšení, to je vždycky důležité), jen se řiď pravidly jak této sekce, tak fóra a zkus to dát příště někomu přečíst a opravit.
A VŠECHNY povídky tady jsou vymyšlené, proto se tomu taky říká fanouškovské povídky čili fan fictions - že si to sama vymýšlíš. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Klenotka :

Jo jo...chapu už to je v citaci a chyby....no ja teď přepisiji příběh takže uvidíme...jak dopadne...po úpravě :wink:

Mackenzie Uživatelský avatar

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

je to mnohem lepší, i když těch chyb je tam pořád dost.... :) , ale s prvním pokusem se to nedá srovnat... :) tohle je mnohem mnohem lepší

swenhakon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to Tau'ry: Tvůj příběh je oázou chaosu v poušti pořádku a strukturovanosti. Je mi naprosto jedno jestli je něco napsané s hrubkami nebo tak něco, hlavně když je to dobrý nápad.

EDIT: Doufám že můj komentář nevypadá tak blbě jak vypadá. :oops:
7936042566 is technomancer

bindina Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

povídka byla supr (klid teky pisu povídky s chybama a jsem dyslektik) :ok:
nyní pokračuji na mé povídce: Stargate trochu jinak
viewtopic.php?f=27&t=7920

a na nové povídce z prostředí neovladatelné vesmírné lodi která míří směrem k černé díře a z níž není možnost úniku(zatím nemá jméno)

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak, prečítala som si tu už dávnejšie ale až teraz sa mi v hlave konečne sformuloval nejaký normálny komentár :D Všetky tie problémy s estetickým výzorom už riešiť nebudem, bolo to tu viackrát povedané :) Dúfam že budeš pokračovať lebo je to dobrý nápad ale treba ho rozvinúť. Plánuješ pokračovanie?? :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Možná ano.... možná ne.... :jako: ale asi ano

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To by bolo fajn ;) :)
Obrázek

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Možná ale vymyslím něco nového :?

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nové ako nový príbeh? :) Ale som rada, že si veríš že niečo vymyslíš :D Ja by som to totiž nevedela.... :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky