Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate Solitudes ( 1x03 - Zařazení 1.Část)

Stargate Solitudes ( 1x03 - Zařazení 1.Část)

Chcete abych pokračoval?

Ano
24
96%
Ne
1
4%

Celkem hlasů : 25

kopeda Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zajímavý příběh. Akorát za tečkama, vykřičníkama a otazníkama dělej mezeru.
Určitě pokračuj.
Pokračování SGA v povídce...
STARGATE BATTLEFRONT

věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ahoj kopedo, už to nechápu nejdřív píšeš že mezi koncem věty a těčkou se nesmí psát mezera a teď, že se to tak má psát tak co teda. :?:

Promiň jestly jsem tě tímhle příspěvkem urazil, ale je to jen otázka né kratyka. Možná je to nedorozumění a já jsem si tě spletl s někým jiným.
Moje povídka:Star Gate Idea
[img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Obrázek Osud se změnit nedá pouze život

szjan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Určitě pokračuj. Příběh mě chytl a špekuluji, co se stane dál :bounce: . Jen mi vadí chyby v gramatice (mám tendenci si jich všímat, hledat je a pak nedávám pozor obsahu:). Jak řekl kdosi výše, Zkus MS Word a automatické opravy. Dost toho zachytí. Zbytek je gramatika (čárky oddělující vedlejší věty, malé/velké písmenko, atd.)

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

ehm, pokiaľ ste si to nevšimli, tak táto poviedka je už pekných pár rokov mŕtva, vzhladom k aktivite autora... :roll:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

szjan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky