Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG-Pulverization 1x14 POZASTAVENO (čtěte poslední příspěvek)

SG-Pulverization 1x14 POZASTAVENO (čtěte poslední příspěvek)

kopeda Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jéžišmarja to je dlouhý ale jinak dobrá povídka, ale tam kde procházeli bránou jsem v tom měl trochu zmatek
Pokračování SGA v povídce...
STARGATE BATTLEFRONT

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vrátila som sa sem po sto rokoch a stále žiadna nová časť :( Ak tu náhodou budeš mikuliska moja krásna, plánuješ to ešte dokončiť? :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

UPOZORNĚNÍ pro (snad ještě nějaké) čtenáře této povídky.. bohužel mi nové studium neumožňuje dostatek času pro sepisování všech mých myšlenek a nápadu a již dotvořených kapitol a vlastně celého příběhu, takže (což je evidentní už z dlouhodobé odmlky a předpokládám že už vám to došlo) pozastavuji SGP na dobu neurčitou.. prosím neplakejte moc nahlas, vím že vám to všem bude rvát srdce... na druhou stranu: vám musím oznámit, že povídku budu dokončovat a nejpozději do 1 roku (tedy až opustím ústav zvaný gymnázium) a začnu znovu psát.. ovšem je dost možné (přičemž bych chtěla požádat všemocné adminy, aby toto téma prozatím neposílali na hřbitov), že provedu menší změny v prvních kapitolách, což by znamenalo založení nového tématu a případnou změnu názvu celé podmínky.. protože, buďme upřímní, mé 12tileté já mělo opravdu zajímavý způsob psaní.. omlouvám se všem za žal zasetý do vašich srdcí a těším se až se znovu setkáme u nově vydaných dílů.. vaše mikuliska
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Vzhladom na to, ze admini nepresunuli moju Ascanis na cintorin a to je pozastavena uz velmi dlhu dobu, tak verim, ze nebudu mat dovod presuvat ani tvoju poviedku.

Ale mas, pravdu. Trha nam to srdce. Prajem vsak vela uspechov v maturitnom rocniku gymnazia... :-)
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

YAHOOOOOO :yahoo: ... hm :D no tak po tých dvoch rokoch som už naozaj nemyslela že sa k tomu vrátiš ale teraz si ma potešila, že hej, aj keď to ešte bude trvať, ale už sa teším že bude niečo nové, lebo pri tejto poviedke by mi bolo veľmi ľúto ak by zostala nedokončená :) Takže veľa trpezlivosti so školou ;)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Aj ja ešte čakám. :)
:wink:

:write: , keď bude čas. :book: .
:bye:

Předchozí