Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky The Stargate Chronicles - Ukončení

The Stargate Chronicles - Ukončení

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Je mi jasné, že je to dlouho, co jsem nic nevydal. Přes školu jsem neměl čas a jelikož je docela obtížné navazovat na třičvrtě roku starý příběh, tím spíš když i koncepty třetího dílů jsem už dávno smazal. Takže jsem se rozhodl příběh alespoň uzavřít.

V téhle době už spolupracuju na jednom přísně tajném projektu ( :smile: ) a dávám dohromady pár posledních příběhů ze světa SG.

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

4.7. 2011 - Datum, kdy oficiálně ukončuji jakékoliv práce na pokračování TSGC. Byl to pro mě velice ambiciózní projekt, který se měl opravdu maximálně rozjíždět, jenže... jenže v poslední době prožívám docela krušné období, kdy nestíhám pomalu nic. Snad myslím, že oživovat téměř rok mrtvý projekt, který už nejspíš své příznivce pomalu ztratil, ani nemá cenu, nevím, ale zkrátka nenalézám chuť. Další TSGC nebude.

Abych dnes nebyl ale jen poslem špatných zpráv... "tajný" projekt, o kterém pořád dokola mluvím, je společná povídka, na které se v tomto období pracuje a převelice doufám, že nakonec i spatří světlo světa.
Tato povídka se stane jakýmsi pilotním filmem ke kratičké sérii z prostředí SGA. Půjde o alternativní zakončení páté série o čtyřech částech, každá namísto jedné odvysílané epizody. Na těchto povídkách se zatím nepracuje, nejdřív chci dokončit onu společnou a teprve podle reakcí se pouštět do něčeho dalšího.
Hyperspace, série z mnou vytvořeného vesmíru, nemá prozatím pevné datum vydání. Můžu z jistotou říct, že hlavně kvůli jiným menším projektům, to rozhodně nebude 1. leden, jak jsem si dřív bláhově myslel.

Psaní mě baví. Baví mě vymýšlení nových postav a jejich osudů. Proto se chci věnovat hlavně menším věcem, než odstartuji něco dalekosáhlejšího. Teď, na začátku léta, se ve mě začíná probouzet ten kreativec co před rokem a tak se budu snažit, abyste rozhodně nepřišli zkrátka. ;)

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

určitě je škoda, že další z řady dobrých povídek opět končí v propadlišti dějin, ale co se dá dělat

když už si ale opět naťukl ten tajný projekt nechceš prozradit kdo všechno na tom dělá? pokud nechceš veřejně ocenil bych i SZ :)

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky