Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky 2011 - povídková řada

2011 - povídková řada

Příspěvek 30.12.2010 12:54:51
Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Rád bych vám představil svůj nový mini-projekt, kterému bych se chtěl v příštím roce věnovat. Inspirovala mě k tomu hlavně nová povídka od DAVE!, tudíž musím poznamenat, že ani já jsem nezapomněl na svou TSGC a prostřednictvím těchto příběhů bych chtěl zároveň pro ni chytit nový dech.

Teď už ale k samotné jedenáctce. Jedná se o něco zcela nového, co tu myslím ještě ani nebylo. Pokud někdo alespoň slyšel o Čapkově Válce s mloky, už má nejspíš jasno, o co půjde. Tedy o řadu fiktivních článků, zápisků, nahrávek, atp. líčících události ve světě SG po epizodě 2010. Minulé události byly možná změněny, ale tamější realita pokračuje dál. Na Zemi došlo k velkému povstání, doprovázenému řadou teroristických útoků na aschenské představitele. Ascheni se rozhodli tvrdě zakročit, za použití biologických zbraní. Na pozemské kolonii Lemuria se pak formuje Fronda - proti-aschenský odboj.

Můžete se těšit na řadu starých známých, z nichž někteří budou v příběhu hrát velkou roli. Připomínám, že v této realitě neplatí nic, co se v seriálu stalo po roce 2000, tudíž i postavy z SGA a SGU tady dostanou zcela novou podobu.

První plnohodnotný díl vám přinesu 3. ledna, přesně na deset let od premiéry epizody 2010. Jednotlivé díly se budou svou délkou a vůbec vším znatelně lišit, vždyť to taky jednou bude úryvek z deníku, podruhé zas televizní zpravodajství nebo článek ve vojenském oběžníku. A dokonce si nebudete moci být jisti ani objektivitou takových médií. ;)

Příspěvek 30.12.2010 13:09:45
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

vypadá to dobře a jsem na to zvědavý. Doufám, že mezi prvními aschenskými cíly byl Meloun :D :D
Obrázek

Příspěvek 30.12.2010 13:58:08
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

dobrý nápad... :) a zrovna teď,když tady asi za dva dny přibylo asi 10 nových témat (povídek) :)
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 30.12.2010 14:20:53
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

DAVE! meloun? :lol:

Snad bych během dneška stihl dodat i takový malý trailer. No trailer... on nakonec vydá i za samostatný díl. :D

Příspěvek 30.12.2010 14:29:08
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

http://stargate.wikia.com/wiki/Mollem

bral jsem příklad z českého dabingu. Takhle ho nazval O'neill
Obrázek

Příspěvek 30.12.2010 17:51:00
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

DAVE! jo ták. :)

Tak jsem se rozhodl, že dnes nic nebude. Pěkně až třetího, jak jsem slíbil.

Příspěvek 26.1.2011 11:02:33
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

hele tys myslel 3. ledna 2012? protože v 2011 - 3. ledna už bylo :)
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 06.3.2011 18:19:27
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jo, asi už vám došlo, že jsem i od tohoto upustil. Mám teď v hlavě jiné věci, mimojiné i "film" k TSGC. 2011 neuzavírám, jen odkládám na neurčito. Jen se nechte překvapit. :)

Zpět na Mrtvé povídky