Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Když se ztratím...

SG: Když se ztratím...

Příspěvek 04.2.2008 18:29:26
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To je kraťučké :( Doufám, že v budoucnu budeš mít víc času, aby jsi se pořádně rozepsala :)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 04.2.2008 18:41:54
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

super úvod, super záver... ale chceme dlhšie časti :D Veľmi dobré napísané, jediná vytýkaná Vec je ta dlžka :wink:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 04.2.2008 18:49:11
Colleen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Není to špatné, ale mně se takové krátké věci strašně špatně hodnotí. Ale rozhodně tvoje konce nutí člověka chtít číst dál, takže doufám, že nová kapitola bude brzo :) Strašně mě zajímá, kdo je a odkud přišla :)

btw
V jistém ohledu děsivější, nEž všechno,...
„Moc mI nepomáháte.“
„To bude asi tím, že taky netuším(čárka) co se děje.
...tomuhle ten krám bÝt neměl...
...a vypadne z něj(čárka) že to je celé jen vtip...

Ještě tam toho pár je, ale když si to po sobě přečteš, tak ty chybějící čárky/háčky určitě objevíš ;)

A mám malej dotaz?
„Takže vy nemáte pocit,“ přerušil moje úvahy John, „že bych si vás měl pamatovat?“

Nemělo by tam být máte pocit? Takhle ta věta trochu nemá smysl...

Příspěvek 05.2.2008 16:08:20
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Colleen: Stidím se :oops: :oops:
„Takže vy nemáte pocit,“ přerušil moje úvahy John, „že bych si vás měl pamatovat?“

Když Sára tvrdí, že na Atlantis pracuje.
Teda omlouvám se, jestli jsem to napsala nesrozumitelně :oops:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 05.2.2008 18:23:57
Colleen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sára tvrdí, že pracuje na Atlantis a zná všechny členy expedice. Ale stejně jí přitom John říká, že ona nemá pocit, že by si ho měla pamatovat.
A Sára mu pak říká, že jeho si pamatuje... Já v tom pořád nevidím tu logiku, ale radši to už nebudu rozebírat a nechám tě přemýšlet nad další kapitolou :)

Příspěvek 06.2.2008 00:16:14
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že ta věta měla znít:
"Nemáte náhodou pocit,"přerušil moje úvahy John, "že bych si vás měl pamatovat (pokud tu opravdu pracujete)?"
Je pravda, že tak jak je napsaná nedává v daném kontextu smysl.

Jinak se přidávám k názoru, že povídka se zdá býti povedená, ačkoli ty kousíčky, kterými nás tu krmíš jsou stravou vskutku nedostatečnou :-D
Takže doufám, že to je pouze aperitiv, po kterém přijde ta pravá labužnická pochoutka. 8)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 22.2.2008 17:49:27
Lory972 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rofl!!! Dost dobré!!xD Hlavně ta druhá část se mi moc líbí. Zvláště "selektivní ztráta pamněti" zní dost vychytaně...xD :thumbsup:

Příspěvek 22.2.2008 18:55:53
Daemoon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Docela povedené. Jen tak dál :D
« Nothing is true, everything is permitted »

Příspěvek 30.3.2008 21:15:29
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak všem hrozně moc děkuju za jakýkoliv komentář :)
Omlouvám se, že mi to tak dlouho trvá, ale naneštěstí s blížící se maturitou ubývá času i chuti psát :( Takže pokračování bude (teda pokud do té doby nedostanu nějakou anti-hodnost :oops: )
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 31.3.2008 11:41:21
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
Mno jedinou výtku bych měl - ona má jasno ve třech věcech, ale já nemám pořádně jasno ani v jedné. :D
Jinak jsem rád že po delší době se tu objevil další (sice kratší, ale i tak dobrý) díl

:D :D Dark Angel to vyjádřil trefně! Musím říct , že jinak mi to celkem vyhovuje - ta krátkost i ta četnost (tak se asi dívám já na fórum v poslední době), ale zas by už kousek mohl přibýt...to za jo! :wink:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 19.9.2008 21:26:26
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No teda... toto bolo super! Teda, super zaciatok, uplne ma navodil.... ale.... uz presiel rok od vydania prvych casti.... a ostatne tu nie su, co je skoda, lebo prve dve su kratke, sice dobre, ale kratke :D dufam ze este niekedy niekde bude niake pokracovanie, velmi by som sa nanho tesila, lebo uz zo zaciatku sa tam rysuje nieco velmi zaujimave :) :twisted: :bounce: :bravo:

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky