První díl mého příběhu je tu...
Jak jsem již psal, je to původně myšleno jako seriál, tak se nedivte např.:
Starring
James Terrano as Commander James Santiago...
"Jmenuji se James Santiago a jsem prvním důstojníkem na lodi Excalibur. Naše loď se vydává na průzkumnou misi do vzdálené galaxie. Nikdy bychom nedoletěli tak daleko, kdyby nám Dhralové nepůjčili nový model hyperpohonu. Teď bych si však přál, abychom nikdy nový hyperpohon nedostali... protože to co se stalo dále.. bych už znovu nechtěl zažít. Nikomu z vás nepřeji abyste byli sami ztracení hluboko v neznámém a nebezpečném vesmíru... Dejte si pozor - vesmír je velký a i vy se můžete ztratit!"
LOST IN SPACE
Starring
James Terrano as Commander James Santiago
Aya Matsuura as Lieutenant Ayaka Sakamoto
Tanya Harris as Reeloo
and Rey Grant as Takko
Created By WRAITH
"Ztracen ve vesmíru"
Excalibur letí hyperprostorem. Na můstku sedí kapitán Reyes a pročítá si hlášení o opravách. Po chvíli příjde na můstek Commander Santiago. "Jak dlouho ještě?", zeptá se. "Asi za dvě hodiny dorazíme na místo", odpoví mu kapitán. "Nevíme co nás tam čeká. Raději by jsme měli být připravení na všechno", řekne James. Kapitán se na něj otočí, "myslíte si, že nás tam bude čekat flotila nepřátelských lodí?". "To jsem neřekl. Jen říkám, že bychom měli být opatrní". "Jak myslíte. Hned jak dorazíme, prozkoumáme oblast jestli tam náhodou nebudou nějaké lodě". James odejde z můstku. Na chodbě se srazí s poručíkem Sakamoto, mladou
japonkou,která byla přidělena na loď těsně před odletem. "Opět pozdě, poručíku?".
"Promiňte, pane. Už se to nebude opakovat", odpoví Jamesovi. "Tak běžte. Já vás do hlášení nedám, ale myslím si, že kapitán tak milý nebude, pokud ještě jednou příjdete pozdě", řekne James a odejde. Sakamoto doběhne na můstek, kde ji už kapitán netrpělivě očekává. "Služba vám začína v 15:00 a je 15:10!". "Omluovám se. Zapoměla jsem na čas". Kapitán se chvíli zadívá na Sakamoto jako by přemýšlel jestli ji má potrestat, ale nakonec řekne: "na místo, poručíku... a příště už konečně přijďte včas!". Sakamoto si sedne na místo pilota a připraví loď na přechod do normálního prostoru.
Mezitím James dorazí na ošetřovnu, kde ho již očekává Dr. Darrenová. Darrenová vezme injekci a bodne ji Jamesovi do krku. "Možná budeme muset zvýšit dávku", řekne James. "To by bylo velmi riskantní", varuje ho Darrenová. "Vy jediná víte co se se mnou děje, nechci aby to na mě přišlo ve službě a aby to všichni viděli. Kapitán by mě potom postavil mimo službu... a to já teď nepotřebuju". "Dobrá, zvýšíme tedy dávky na dvě injekce za den". Darrenová bodne Jamesovi injekci a ten poté odejde z ošetřovny. Loď přešla do normálního prostoru. James se vrací na můstek, ale najednou se loď otřese. James se snaží spojit s můstkem, ale komunikace vypadla. Loď se znovu otřese a část paluby exploduje. Několik
členů posádky to odhodí na druhý konec chodby.
Na můstku sedí Sakamoto v křesle velitele. "Palte ze všech zbraní", příkáže Sakamoto. "Štíty na 30%! Naše zbraně jsou neúčinné!", oznamuje taktický důstojník. Na můstek přiběhne James. "Co se stalo, kde je kapitán?", vykřikne James. Sakamoto se smutně podívá na zem. "Proboha", vyhrkne ze sebe James. Na zemi leží mrtvý kapitán Reyes. V hlavě má zaražený kus kovu a část tváře má popálenou. James se k němu skloní. "Co máme dělat?", zeptá se Sakamoto,
ale James nevnímá. "Komandére!", vykřikne. James zvedne hlavu a podívá se na Sakamoto a na ostatní důstojníky. "Všichni k únikovým modulům. Opouštíme loď". Všichni odejdou. Sakamoto se zarazí a otočí k Jamesovi, který stále klečí u Reyesovi mrtvoly. "Pane, musíme jít!" "Byl to hrdina. Bojoval ve třech válkách a všechny je přežil. Nikdy neustoupil a nikdy neprohrál. Když velel flotile on... Proč mě neposlechl! Mohl alespoň zvednout štíty než opustil hyper prostor". "Commandere, vy za to nemůžete", řekne Sakamoto,"Pojďte, musíme jít".
Sakamoto a James odcházejí, ale než stačí odejít, zasáhne je další exploze a odhodí je na zem. Loď je neovládaná a těžce poškozená. Oba důstojníci leží na můstku v bezvědomí. Na palubě G se otevřou dveře a někdo vstoupí na loď...
Pokračování příště...